Med Atlantis på Dyrehavsbakken

Maj 2008: Kr. Himmelfartsdag faldt i år den 1. maj, og som altid var der skue på Dyrehavsbakken. Så Atlantis og jeg drog af sted for at trodse de grimme vejrudsigter om dagsregn. Det blev ikke så slemt som man kunne frygte, og da Zanne, Andy og Kristina dukkede op var dagen reddet.

Atlantis blev slået lidt ud af sin sædvanlige selvsikkerhed, da en af Bakkens forlystelser, en ormeagtig rutchebane igen og igen kom drønende ned mod os med hylende og skrigende menneskeindhold.

Men ellers er han ren fornøjelse at have med "i byen". Ikke noget pjat med ham. Det skulle da lige være, at han så sit snit til at spise udstillingsnoren mens han sad i buret. Jeg skal hilse og sige, at den heldigvis et døgn efter kom ud i den anden ende i næsten hel stand.  JYS
                                                                               Fotos: Zanne Strandberg        


Der stilles op til finale. En overgang så det ud til at vi ville få en andenplads, men til slut blev vi sat ned på fjerdepladsen.
Der var fem tilmeldte.

Træning inden konkurrencen. Bag os rollercoasteren, der gik i gang uden varsel ved 12-tiden, hvor det endnu ikke var blevet samojedernes tur.

  Udstillingsresultater

   Bilaikas forside

Opdateret 05.05.2008